onsdag, september 03, 2008

Gärna ett nytt centeruppror

Centerpartisten Stefan Mårtensson i Värmdö vill ha ett nytt centeruppror i FRA-frågan. Detta är naturligtvis centerpartisternas eget beslut, men jag kan säga att det vore ömsesidigt stärkande att driva uppror tillsammans med kravet riv upp, gör om, gör rätt.

8 kommentarer:

Urban Cat sa...

Har nominerat din blogg till favorit, btw...

Kålan sa...

Gärna ett Centerupproret istället för Centeruppropet. Kan vi möjligen få en sund tävlan om vem som är mest emot lagen?

stefan mårtensson sa...

Håller helt med dig Mark. Vi måste samarbeta om att stoppa lagen.

Olof Bjarnason sa...

Mark; underbar artikel i DN idag! Jag har tagit mod till mig och skickat ut tips om den till alla mina kolleger på företaget (vi är 30 pers..). Det har tagit flera veckors övervägande för att komma fram till det (kontroversiella) beslutet, men med onsdagens artikel kände jag att det var läge eftersom den var så pedagogisk och välskriven! Tack återigen..

För den som missat det sänder SVT centeruppropets FRA-hearing från förra fredagen i repris på lördag klickan 22. Vet inte kanal exakt men kan tänka mig SVT24. Den ska också komma upp på SVT.se (play) samma dag.

Mark Klamberg sa...

Tack Urban Cat och Olof!

Fredrik I sa...

Jag har följt din blogg under den senaste tiden, och jag är fantastiskt imponerad över ditt arbete med FRA-frågan. Bloggens läsare möts av nya insikter och ett glödande engagemang. Det är toppen!

Och artikeln i DN var lysande. Stor eloge till Mark och övriga inblandade.

Anonym sa...

Det tycks vara helt omöjligt att få tag i en kopia från Centerns FRA-hearing i SVT. Inte ens Hultin får tag i någon referenskopia, fastän han var arrangör/debattör.??

ogeretla sa...

Egentligen borde C och fp göra gemensam sak - dra i nödbromsen, och kliva av de här galenskaperna. Eller ses Reinfelts prestige som viktigare än demokratin?

Apropå demokrati, vad är vitsen med (s)vt när de håller på och obstruerar så här?