tisdag, september 09, 2008

Två deltävlingar utlyses!

"Hoppets Demonstration" har precis lanserat sin hemsida. "Hoppets demonstration" är en av två demonstrationer den 16 september 2008. Den startar från Norrmalmstorg kl. 10.00.

Jag kommer själv att gå i "Hoppets demonstration" och har varit i kontakt med arrangörerna, Svart Måndag. Efter att ha talat med en av dessa, Amanda Brihed, har det framkommit att det behövs hjälp med två saker:

1. Banner som kan användas på hemsidor och blogg.
Budskap: "Hoppets Demonstration"

2. Tryck på t-shirt, vit bakgrund.
Budskap: "Freedom not Fear 2008 - Worldwide Action Day"
Freedom not Fear 2008 är en internationell aktionsdag. Det finns redan två banners för detta.

Därför utlyses, efter samtal med Amanda Brihed, en tävling.

Tävlingsregler
1. Alla är välkomna att lämna bidrag till de två deltävlingarna. Man måste inte ställa upp i båda tävlingarna. Det går bra att arbeta i grupp. Reklambyråer är välkomna att bidra och kommer vid eventuell vinst kommer även dessa få ett erkännande enligt punkten 8.
2. Ovan nämnda bidrag ska präglas av optimism och framtidstro.
3. Bidrag ska skickas till undertecknad (mark.klamberg@liberal.se) före kl. 19.00 den 10 september 2008 i både GIF- och pdf-format.
4. Den grafiska profilen på deltävlingen "Freedom not Fear" ska följa den befintliga bannern.
5. Bidragen kommer att presenteras på denna blogg från kl. 19.00 den 10 september 2008.
6. Vinnaren/vinnarna koras kl. 22.00 den 10 september 2008 på denna blogg. Arrangörerna av tävlingen reserverar sig för att senarlägga denna tid om bidragen behöver kompletteras.
7. Jury är undertecknad och arrangörerna bakom "Hoppets demonstration"
8. Vinnaren/vinnarna får ingen ekonomisk ersättning utan får ett erkännande på denna blogg, hemsidorna för "Hoppets Demonstration" och "Freedom not Fear" som kreatör(er) till de vinnande bidragen.
9. Arrangörerna av "Hoppets demonstration" och "Freedom not Fear" får fri förfoganderätt över de vinnande bidragen under förutsättning att nyttjandet sker på icke-kommersiell basis.

Bloggar
Frihet, fildelning, feminism; Argast, Jens. O, Opassande

Inga kommentarer: