torsdag, december 18, 2008

Rösta på årets politiska blogg

Bloggen Bent meddelar att det är röstningsdags. Gå till länken Årets Politiska Blogg 2008 och avge din röst. Det finns numera många listor där bloggar rangordnas, men denna omröstning är speciell då det som Bloggen Bent själv skriver är bloggosfären som utser kandidaterna och dess läsare som bestämmer vem som förtjänar priset.

7 kommentarer:

J sa...

Klamberg, hur länge till ska du behandla FRA och datalagringsfrågorna? Jag saknar inläggen om akutell internationell straffrätt. Tack för mig.

Anonym sa...

@Mark:
Tack för att du tar dig tid att skriva om det som idag och under överskådlig framtid är av absolut största vikt för medborgarna i Sverige!

Du ska ha heder för allt det arbete du har lagt ned på dessa viktiga frågor för de som är sanna liberaler i sina hjärtan!

Sverige blir tack vare din insats ett något friare land att leva i!

Mark Klamberg sa...

Joen,
Erkänner mig skyldig. Ska skriva något om internationell straffrätt inom kort. Har dock märkt att relativt få läser och kommenterar dessa inlägg. Skam den som ger sig.

Anonym sa...

@Mark:
Instämmer i vad Hans J, har sagt. När det är ett av vår samtids största demokratiska problem, där diskussionen helt enkelt inte får tystna. Tystnad skulle vara en seger, för odemokrati och vanvettiga politiska beslut.

Vad jag kunde se på nomineringslistan för bloggtävlingen, var rätt många och goda kandidater.

Göran Koch-Swahne sa...

Förstår inte länken. Röstar gärna på årets politiska blogg, men förstår inte detta alls.

Nedslag sa...

En God Helg tillönskas dig och alla dina läsare och tack för allt jag får lära mig här.

Och jag har röstar hos Bent. Och jag håller med dig i din synpunkt att det är för få som läser kommentarer på en blogg. Borde bli bättring där.

Hoppas tunga opinionsbildare i gammelmedia /prasselpressen förstår vikten med att även ta ett glutt i kommentarsfälten!

För övrigt så anser jag att lagen ska rivas upp göras om och göras rätt.

Innerligt från Tindra-Annette

J sa...

Härligt.