måndag, mars 15, 2010

Alliansens framtidsvision för Sverige

Alliansen (tidigare Allians för Sverige) tar ett gemensamt krafftag och har presenterat fyra initativ för valseger. Jag anser att det viktigaste är en framtidsvision, val vinns inte på gamla meriter. Daniel Rhodin är inne på samma spår. Därför välkomnar jag följande ansats till en sådan vision på alliansens nya hemsida.

Kärnan i vår politik för nästa mandatperiod är att fortsätta bryta utanförskapet och sätta arbetslinjen före bidragslinjen. Vi vill släppa loss den skaparkraft som finns bland entreprenörer och företagare i hela vårt land. Då kan vi förhindra att arbetslösheten biter sig fast. På sikt ska Sverige nå målet om full sysselsättning.

I vårt Sverige ska varje elev få en bra start i livet genom en skola med kunskap. Alla människor ska ha tillgång till bra sjukvård och omsorg, oavsett vem man är eller var man bor. Trygghet på gator och torg ska uppnås genom fler poliser och förebyggande arbete. Vi ska föra en aktiv miljöpolitik och ta ledningen i klimatarbetet.
Läs mer hos Per Ankersjö, Hans Åberg, Carina Boberg, Seved Monke, Rasmus Jonlund och Sörliden, DN, SvD, SDS, GP och Aftonbladet

1 kommentar:

Galilo Galilei sa...

Prata kan man göra, men det är ens handlingar som räknas.

Alliansen och minsta av allt (fp), lever inte som man lär.

Har du modet till att initiera så att brunskjortorna i (fp) sparkas ut, så kanske kan (fp) få mitt förtroende igen.