onsdag, september 24, 2008

Tack till Svensson (v), Fjellner (m), Schmidt (fp) och Josefsson

Europaralamentet röstade för tilläggsförslag 166 med 346 röster mot 312! Detta innebär att Europaparlamentet tagit ställning för enskildas rätt till tillgång till internet och rättssäkerhet. HAX verkar ha bloggat först om detta.

Som folkpartist blir jag glad över den beskrivning som Oscar Swartz ger:

En annan hjälte i sammanhanget kan nog vara svenske EU-parlamentarikern Olle Schmidt (fp) som verkar ha varit inblandad i att få den liberala partigruppen ALDE att ändra röstningsrekommendationen från att vara mot tillägget till att stödja det.
Jag skrev ju som bekant ett mail till Olle Schmidt (fp) före omröstningen. Jag vet att fler, bl.a. Erik Josefsson, varit i kontakt med Olle. Tack till Eva-Britt Svensson (v), Christoffer Fjellner (m), Olle Schmidt (fp) och Erik Josefsson!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för din insats också! Alla goda krafters sammansvärjning har lyckats och kan lyckas igen...

Anohito sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Mark!

Vad tusan är det som händer i folkpartiet enligt TT???

Nytt FRA-svek planeras.

Säg att det inte stämmer. Snälla.

Förlåt att det var off topic!

Anohito sa...

Tack för din insats också. På Marys blog ställs en FRA-vinkling baserat på dagens resultat i EU-omröstningen...http://minamoderatakarameller.blogspot.com/2008/09/kan-dagens-eu-beslut-pverka-fra-lagen.html. Filtrering är jag osäker på vid eftertanke, det beror på defineringen av filtrering i telekompakktet.Finns det flera saker som skulle kunna användas i FRA-fallet tro..