söndag, september 28, 2008

Ett fantastiskt lopp

Att springa Berlin Marathon var fantastiskt. Förutom att förustättningarna för löpning var perfekta med 19-20 grader så var det folkfest och en bana kantad av välkända platser, riksdagshuset, Segerkolonnen, Kurfürstendamm, Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, Unter den Linden och Brandenburger Tor.

Tiden är jag mycket nöjd med, det blev personbästa med 3.33.04. Jag hade siktat på 3.30, men det är bättre att sätta ribban lite för högt. Nedan finns en bild vid 11 km tagen av Jens, som tillsammans med sin sambo låter mig bo hos dem.

6 kommentarer:

jenso sa...

Grattis till ett väl genomfört lopp, plåstra om skavsåren och välkommen hem.

Nic sa...

Du vann...nästan..eller?
Grattis till din prestation:)

Hans J sa...

@Mark:

Det var tråkigt att någon har förolämpat dig!

Jag har problem med Google som gör det svårt för mig att ha kvar något "konto" eller vad dom vill där.

Nu är jag inte intresserad av Google heller. NSA osv får spionera på vilka dom vill men utan att jag bjussar på någonting via "Google".

Då det är för närvarande är för krångligt för mig att använda parten Google (Mår illa bara jag ser bokstäverna egentligen även om jag vet att de äger Blogger) så skriver jag inte något mer hos dig på ett tag då...

Men lycka till!

Gunilla sa...

Grattis, vad kul att du var med i ett lopp det slogs världsrekord i!

Mark Klamberg sa...

Hans J,
Jag gick lite för hårt fram. Det är ok med kommentarer utan att man har google-konto.

Anonym sa...

Hej!

Tack för att du inte lät en anonym idiot i förlängningen blockera din blogg för alla välvilliga anonyma kommentatorer.

Jag blir varje gång lika ledsen när jag blir förhindrad att kommentera (anonymt och/eller utan registrering mer specifikt). Det är viktigt att insteget för att delta i samtalet är så lätt som möjligt, så att så få som möjligt diskvalificeras.

Så tack för det!

Men det jag egentligen tänkte kommentera var Christians kommentar om att du skulle hyckla.

Christian: Det verkar som din information härstammar från källor kring Erik Ullenhag. Möjligen är det så att sådan information är spunnen på samma intressanta sätt som vi tidigare observerat i FRA-frågan. Jag tror Mark rätt tydligt visat i alla sammanhang att han inte är den hycklande typen.